Bel gratis: 0800-6666 112

24 uurs service! 24uurs service!

slide
slide
slide

Loodgieter

Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink is een gerenommeerd loodgietersbedrijf met jaren lange ervaring op het gebied van loodgieters-, riolerings- en onderhoudswerk aan en om uw onroerend goed. 24 uur per dag kunt u onze monteurs telefonisch bereiken via 0800-6666 112.

Bel gratis:

24 uurs service! 24uurs service!

Rioleringswerkzaamheden in Den Bosch

Rioleringswerkzaamheden: Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink Den Bosch beschikt over de modernste apparatuur om breuken en beschadigingen in mum van tijd op te sporen zonder dat daarvoor eerst de hele straat opengebroken dient te worden. Vanwege onze uiterst moderne camera’s kunnen wij de exacte plek van het mankement aanwijzen. Slechts op die plek zullen wij hoeven te graven om vervolgens de broodnodige werkzaamheden uit te voeren. Hierdoor blijven de kosten en overlast tot beperkt!

Naast het repareren van beschadigingen aan het riool kunnen wij ook uw riolering vernieuwen of een extra rioolbuis plaatsen bijvoorbeeld voor een tweede toilet.

Verstoppingen ontstoppen en Rioleringswerkzaamheden

Of het nu gaat om een verstopte afvoer van een wastafel, bad, douche of uw riool. De riool afdeling van Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink Den Bosch kan het verhelpen, onze vakkundig werknemers kunnen met de modernste apparatuur alle soorten verstopping opsporen en verhelpen, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Dus heeft u een verstopping bel dan gratis 0800-6666 112.

Alle loodgieters welke bij ons bedrijf werken zijn erkende vakmensen welke goed opgeleid zijn en verstand hebben van zaken. Heeft u bijvoorbeeld een verstopping in het afvoer systeem of heeft u rioolproblemen? Dan kunt u onze loodgieters met een gerust hart deze problemen laten verhelpen. Wij beschikken over de modernste technieken zoals camera systemen welke wij de afvoer in laten gaan om op deze manier te achter halen waar en waardoor bijvoorbeeld een verstopping wordt veroorzaakt.

Door deze technieken kunnen wij snel ter werk gaan en het probleem snel en goed oplossen.

Direct een afspraak maken met onze loodgieter in Den Bosch? Neem dan Dag & Nacht contact op met onze loodgieters wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, bel gratis: 0800-6666 112.

denbosch-slide-2